Varastointi ja käsittely:
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Sulata 30 min huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. Täytä haluamillasi täytteillä ja paista 175°C 30–40 min.
Myllyn Paras 1/2 GN Rukiinen Kermaviilitaikina on kuitupitoinen piirakkapohjataikina. Sopii hyvin piirakkapohjaksi, suolaisiin piirakoihin tai pikkupiiraisiin.
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Sulata 30 min huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. Täytä haluamillasi täytteillä ja paista 175°C 30–40 min.
Maito, Gluteenia sisältävät viljat, Ohra, Ruis, Vehnä
Kananmuna, Soija
365