Varastointi ja käsittely:
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Sulata 1–2 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. HUOM! Kalvo ei kestä kuumennusta, joten halutessasi lämmitä tuote ilman pakkausta.
Myllyn Paras Gluteeniton Korvapuusti on mehevä korvapuusti, joka on leivottu gluteenittomasta vehnätärkkelyksestä. Helppo tarjota myös mukaan otettavaksi, sillä tuote on yksittäispakattu.
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Sulata 1–2 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. HUOM! Kalvo ei kestä kuumennusta, joten halutessasi lämmitä tuote ilman pakkausta.
Kananmuna, Maito, Vehnä
Soija, Selleri, Sinappi, Manteli, Hasselpähkinä
365