Varastointi ja käsittely:
Pakaste. Säilytetään -18 °C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Sulata 1–2 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. HUOM! Kalvo ei kestä kuumennusta, joten halutessasi lämmitä tuote ilman pakkausta.
Myllyn Paras Gluteeniton Lihapasteija on leivottu laktoosittomaan voihin ja siinä on runsas riisi-naudanlihatäyte. Lihapasteija on ruokaisa välipala, joka maistuu monelle. Gluteeniton Lihapasteija on sulattaen valmis ja yksittäispakattu, joten se on helppo ottaa sulamaan tarpeen mukaan. Yksittäispakkaus ei kestä kuumennusta, joten halutessaan tuotteen voi kuumentaa ilman pakkausta.
Pakaste. Säilytetään -18 °C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Sulata 1–2 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. HUOM! Kalvo ei kestä kuumennusta, joten halutessasi lämmitä tuote ilman pakkausta.
Kananmuna, Maito, Vehnä
Selleri, Sinappi, Manteli, Hasselpähkinä, Pähkinät, Soija
365