Varastointi ja käsittely:
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Sulata 1–2 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. HUOM! Kalvo ei kestä kuumennusta, joten halutessasi lämmitä tuote ilman pakkausta.
Myllyn Paras Gluteeniton Lihapiirakka on pieni annoskokoinen piiras, joka käy hyvin esimerkiksi kokoustarjottavaksi. Tuote on yksittäispakattu, joten se on helppo tarjota myös mukaan otettavaksi.
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Sulata 1–2 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. HUOM! Kalvo ei kestä kuumennusta, joten halutessasi lämmitä tuote ilman pakkausta.
Kananmuna, Vehnä
Maito, Soija, Selleri, Sinappi, Manteli, Hasselpähkinä
365