Varastointi ja käsittely:
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Sulata 1–2 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. HUOM! Kalvo ei kestä kuumennusta, joten halutessasi lämmitä tuote ilman pakkausta.
Myllyn Paras Gluteeniton Mansikkaviineri on neliönmuotoinen, raesokerilla koristeltu lehtevä mansikkaviineri. Tuote on yksittäispakattu, joten se on helppo tarjota myös mukaan otettavaksi.
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Sulata 1–2 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. HUOM! Kalvo ei kestä kuumennusta, joten halutessasi lämmitä tuote ilman pakkausta.
Kananmuna, Maito, Vehnä
Soija, Selleri, Sinappi, Manteli, Hasselpähkinä
365