Varastointi ja käsittely:
Pakaste. Säilytetään -18 °C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Sulata 1–2 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. HUOM! Kalvo ei kestä kuumennusta, joten halutessasi lämmitä tuote ilman pakkausta.
Myllyn Paras Gluteeniton Riisipiirakka on laktoositon ja soveltuu siksi moneen erityisruokavalioon. Riisipiirakka on suosittu välipalatuote ja täytteillä siitä saa juhlavammankin tarjottavan. Gluteeniton riisipiirakka on sulattaen valmis ja yksittäispakattu, joten se on helppo ottaa sulamaan tarpeen mukaan. Yksittäispakkaus ei kestä kuumennusta, joten halutessaan tuotteen voi kuumentaa ilman pakkausta.
Pakaste. Säilytetään -18 °C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Sulata 1–2 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. HUOM! Kalvo ei kestä kuumennusta, joten halutessasi lämmitä tuote ilman pakkausta.
Ei sisällä pakollisia allergeeneja
Ei sisällä pakollisia allergeeneja
365