Varastointi ja käsittely:
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Sulata 1–2 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. HUOM! Kalvo ei kestä kuumennusta, joten halutessasi lämmitä tuote ilman pakkausta.
Myllyn Paras Gluteeniton Voisilmäpulla on leivottu laktoosittomalla voilla. Sulattaen valmis yksittäispakattu pulla on varma valinta, kun haluat tuotteita tarjolle helposti ja nopeasti.
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Sulata 1–2 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. HUOM! Kalvo ei kestä kuumennusta, joten halutessasi lämmitä tuote ilman pakkausta.
Kananmuna, Maito, Vehnä
Selleri, Sinappi, Manteli, Hasselpähkinä, Pähkinät, Soija
365