Myllyn Paras Mansikka-raparperipiirakka 3x1,25kg

Tuotenumero: 6911 Tuotteen paino (g): 1250
GTIN: 06417700069116 ME paino (g): 3750

Myllyn Paras Mansikka-raparperipiirakka on mehevä levypiirakka, jossa on maukas makupari makeaa mansikkaa sekä kirpeää raparperia. Myyntierässä kolme levyä, jokainen levy on valmiiksi paloiteltu 21 palaan. Tämä sulattaen valmis piirakka sopii erityisesti kahviloille ja ravintoloille, joissa ei ole paistomahdollisuutta.

3 kpl per myyntierä
42 ltk/lava
  • Valmistusaste: Sulattaen valmis
  • Käyttövinkit: Sopii vitriineihin, aamiais-, kokous- ja juhlatarjoiluihin. Palat on helppo leikata pienemmiksi tarpeen mukaan.
  • Soveltuu erityisruokavalioihin: Laktoositon

Varastointi ja käsittely:

Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. Sulatetut tuotteet säilytettävä viileässä ja suositellaan kulutettavan 5 vrk kuluessa.

Sulata 2 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä.

Ainesosat:

VEHNÄJAUHO, sokeri, kasviöljy (rapsi, palmu), mansikka 14% (EU), raparperi 14% (EU), vesi, glukoosisiirappi, VEHNÄTÄRKKELYS, KOKOMUNAJAUHE, KANANMUNANVALKUAISJAUHE, nostatusaineet (E450, E500), stabilointiaine (E466), suola, jauhonparanne (E300), emulgointiaine (E471), väri (E160a), aromi. Saattaa sisältää pieniä määriä mantelia, maitoa.

Sisältää allergeeneja:

Allergeenit:

Kananmuna, Gluteenia sisältävät viljat, Vehnä

Saattaa sisältää pieniä määriä:

Maito, Manteli

Valmistusmaa: Suomi

Säilyvyys (vrk):

365

ME paino (g) Tuotenumero GTIN Tyyppi
3750 6911 N/A 06417700069116 Case
157500 6911 N/A 06417700049118 Pallet
FI Avainlippu

Ravintoarvo per 100g


  • Energia, kcal 353 kcal
  • Energia, kJ 1478 kJ
  • Rasva
    - josta tyydyttynyttä
    19 g
    3.3 g
  • Hiilihydraatit
    - joista sokereita
    43 g
    20 g
  • Ravintokuitu 1.7 g
  • Proteiini 4.2 g
  • Suola 0.58 g
  • Laktoosi (g / 100g) 0
  • Natrium 240 mg

Tukkukoodit


  • Kespro 20790896
  • Meira Nova 1074358
  • Metro-tukku 6417700069116
  • Patu 109699
  • Valio Aimo 499806
Kerromme mielellämme lisää! Ota yhteyttä!