Varastointi ja käsittely:
Pakaste. Säilytetään -18 °C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. Sulatetut tuotteet säilytettävä viileässä ja suositellaan kulutettavan 3 vrk kuluessa.
Sulata 2 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä.
Myllyn Paras Suklaakerroskakku on tuhdin suklainen kerroskakku, jonka täytteessä on pehmeää moussea sekä aprikoosihilloa. Suklaakerroskakku on valmiiksi leikattu 14 palaan. Tämä sulattaen valmis kakku sopii erityisesti kahviloille ja ravintoloille, joissa ei ole paistomahdollisuutta.
Pakaste. Säilytetään -18 °C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. Sulatetut tuotteet säilytettävä viileässä ja suositellaan kulutettavan 3 vrk kuluessa.
Sulata 2 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä.
Kananmuna, Maito, Gluteenia sisältävät viljat, Soija, Vehnä
Maapähkinä, Manteli
365