Varastointi ja käsittely:
Pakaste. Säilytetään -18 °C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. Sulatetut tuotteet säilytettävä viileässä ja suositellaan kulutettavan 3 vrk kuluessa.
Sulata 2 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä.
Myllyn Paras Suklaakerroskakku on tuhdin suklainen kerroskakku, jonka täytteessä on pehmeää moussea sekä aprikoosihilloa. Suklaakerroskakku on valmiiksi leikattu 14 palaan.
Pakaste. Säilytetään -18 °C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. Sulatetut tuotteet säilytettävä viileässä ja suositellaan kulutettavan 3 vrk kuluessa.
Sulata 2 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä.
Gluteenia sisältävät viljat, Kananmuna, Maito, Vehnä
Manteli
365
ME paino (g) | Tuotenumero | GTIN | Tyyppi | |
---|---|---|---|---|
1700 | 227632 | N/A | 06416577030373 | Case |
183600 | 227632 | N/A | 06416577030380 | Pallet |