Varastointi ja käsittely:
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. Sulatetut tuotteet säilytettävä viileässä ja suositellaan kulutettavan 3 vrk kuluessa.
Sulata 2 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä.
Myllyn Paras Vadelmalevykakku on sulattaen valmis vadelmatäytteinen levykakku, jonka päällä on vadelmatäytettä. Levykakku on valmiiksi leikattu 21 palaan ja se on sulattaen valmis tarjottavaksi.
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. Sulatetut tuotteet säilytettävä viileässä ja suositellaan kulutettavan 3 vrk kuluessa.
Sulata 2 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä.
Kananmuna, Maito, Gluteenia sisältävät viljat, Vehnä
Maapähkinä, Manteli
300