Varastointi ja käsittely:
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. Käsittele varovasti. Suojattava kosteudelta.
Sulata 15 min huoneenlämmössä. Paista 170–190°C 21 min.
Voicroissant on 100% voilla leivottu suora croissant. Se on klassikko leipomovalikoimaasi, varma valinta! Croissantit sopivat hyvin myyntiin pitkin päivää: aamuisin ne maistuvat sellaisenaan tai hillon kanssa, myöhemmin päivällä myös hyvin täytettynä suolaisin tai makein täyttein. Katso reseptipankistamme vinkkejä croissanttien tuunaukseen ja täyttämiseen. Tiesitko, että saat tuunattua niistä myös ruokaisia vaihtoehtoja, esim. juusto-oliivicroissantteja?
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. Käsittele varovasti. Suojattava kosteudelta.
Sulata 15 min huoneenlämmössä. Paista 170–190°C 21 min.
Maito, Kananmuna, Gluteenia sisältävät viljat, Vehnä
Manteli, Pähkinät, Hasselpähkinä
360