Varastointi ja käsittely:
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Paista jäisenä 200°C 10–12 min. Voit käyttää höyryä paiston alussa.
Kiviarina Vehnäsämpylä on nimensä mukaisesti kiviuunissa rapeaksi paistettu. Sen kuori halkeilee upeasti ja se on sisältä pehmoisen ilmava, täydellinen rustiikkinen sämpylä. Se on leivottu perinteistä leipomotapaa kunnioittaen ruistaikinajuureen, joka takaa sille erinomaisen rakenteen sekä hyvän maun. Jäisenä paistovalmis Vaasan Kiviarina Vehnäsämpylä auttaa sinua reagoimaan kysynnän vaihteluihin nopeasti kuitenkaan tinkimättä herkullisesta, uunituoreesta leivän tuoksusta. Näin hävikkikin pysyy kurissa, kun paistat tarpeeseen päivän mukaan.
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Paista jäisenä 200°C 10–12 min. Voit käyttää höyryä paiston alussa.
Gluteenia sisältävät viljat, Ruis, Vehnä
Kananmuna, Maito, Seesaminsiemen, Soija, Manteli, Hasselpähkinä, Saksanpähkinä
365