Vaasan Kotiuunin Munkkirinkeli 6x8x45g

Tuotenumero: 6250 Tuotteen paino (g): 360
GTIN: 06437005064104 ME paino (g): 2160

Vaasan Kotiuunin Munkkirinkeli on valmiiksi paistettu sokeroimaton munkki. Munkkirinkelin taikinassa emme ole säästelleet kardemumman määrässä. Valmiiksi paistetulle munkkirinkelille annetaan viimeinen silaus lämmittämällä ja pyöräyttämällä se sokerissa. Munkkirinkeleitä voi tuunata myös maun mukaan vaikka dippaamalla sulatettuun suklaaseen.

48 kpl per myyntierä
32 ltk/lava
  • Valmistusaste: Lämmitä ja sokeroi
  • Käyttövinkit: Tuunaa ja koristele sesonkiin sopivaksi tai nauti sellaisenaan.
  • Soveltuu erityisruokavalioihin: Laktoositon

Varastointi ja käsittely:

Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.

Ota munkit pussista ja lämmitä ne pellillä 200 °C:ssa noin 3 min tai mikroaaltouunissa sulatusteholla (150-200W) noin 60 sekuntia. Sokeroi heti ja anna lämmön tasaantua. Jos haluat kuorruttaa munkit, dippaa jäiset munkit sulassa suklaassa ja ripottele päälle strösseleitä tai pähkinärouhetta. Anna munkin lämpötilan tasaantua noin 15-30 min ennen tarjoilua.

Ainesosat:

VEHNÄJAUHO, palmuöljy, vesi, sokeri, KANANMUNA, kasviöljy ja -rasva (palmu, rapsi), hiiva, suola, kardemumma, VEHNÄGLUTEENI, emulgointiaine (E472e), aromi, jauhonparanne (E300). Saattaa sisältää pieniä määriä maitoa, soijaa.

Sisältää allergeeneja:

Allergeenit:

Kananmuna, Gluteenia sisältävät viljat

Saattaa sisältää pieniä määriä:

Soija, Maito

Valmistusmaa: Suomi

Säilyvyys (vrk):

365

ME paino (g) Tuotenumero GTIN Tyyppi
2160 6250 N/A 06437005064104 Case
69120 6250 N/A 06416577027236 Pallet
FI Avainlippu

Ravintoarvo per 100g


  • Energia, kcal 373 kcal
  • Energia, kJ 1559 kJ
  • Rasva
    - josta tyydyttynyttä
    20 g
    8.2 g
  • Hiilihydraatit
    - joista sokereita
    40 g
    5.8 g
  • Ravintokuitu 2.9 g
  • Proteiini 6.8 g
  • Suola 0.68 g
  • Natrium 272 mg

Tukkukoodit


  • Kespro 21111463
  • Metro-tukku 6437005064104
  • Valio Aimo 246447
Kerromme mielellämme lisää! Ota yhteyttä!