Varastointi ja käsittely:
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen .
Laita pullat pellille ja anna sulaa n. 30 min. Paista 200°C uunissa n. 12 min. Paisto-ohje airfryerilla 170 °C 8 min.
Joutsenon leipomossa on pistetty nyt hyvä kiertämään. Nimittän vadelmahillo ja rahkatäyte, jota kierrettiin reilu satsi mehevistä mehevimmän pullataikinan sisään. Vaasan Kotiuunin Vadelma-rahkapulla on leivottu Suomessa Joutsenon leipomossamme.
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen .
Laita pullat pellille ja anna sulaa n. 30 min. Paista 200°C uunissa n. 12 min. Paisto-ohje airfryerilla 170 °C 8 min.
Maito, Kananmuna, Gluteenia sisältävät viljat
Manteli, Pähkinät, Soija
240