Varastointi ja käsittely:
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Sulata 1 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. Paista 180°C 12–15 min.
Vaasan Perinteinen Korvapuusti on kuin mummon puusti - matala kanelitäytteinen pulla, jossa on mukavasti kardemumman makua. Se on valmiiksi nostatettu, joten sulattamalla ja paistamalla saat herkkuja tarjolle. Perinteinen Korvapuusti säilyy matalana ja mehevänä. Lantmännen Unibaken pullakyselyissä korvapuusti on ollut suomalaisten ehdoton suosikkipulla niin kotona kuin työpaikan pullahetkissä. Korvapuustin etuna on, että se sopii pitkin päivää tarjolle ja maistuu suomalaisille ympäri vuoden.
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Sulata 1 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. Paista 180°C 12–15 min.
Kananmuna, Gluteenia sisältävät viljat
Soija, Maito, Manteli, Pähkinät
240