Varastointi ja käsittely:
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Sulata 1–2 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. Voit myös paistaa jäisenä 200 °C 10–12 min. Voit käyttää höyryä paiston alussa.
Vaasan Siemenpatonki on pinnasta rapea patonki, joka sisältää rouskuvia pellavan-, seesamin- ja auringonkukansiemeniä. Tässä ihanan pehmeän makuisessa patongissa on juuri sopivasti rukiista luonnetta. Leivottu taikinajuureen. Siemenpatongin voi käyttää suoraan sulattamalla, jolloin leivän pinta jää pehmeäksi. Lyhyellä paistolla uunissa saat leivälle rapean pinnan ja patonki säilyttää erinomaisesti rapeutensa ja mehevyytensä paiston jälkeen.
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Sulata 1–2 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. Voit myös paistaa jäisenä 200 °C 10–12 min. Voit käyttää höyryä paiston alussa.
Seesaminsiemen, Gluteenia sisältävät viljat, Ruis, Vehnä
Maito
365