Avokado Pretzel

Ismo Sipeläinen, Suomen Bocuse d’Or edustaja kaudelle 2024-2025, ideoi ravintoloille reseptiikkaa Lantmännen Unibaken leipien ja Arla Pron maitotuotteiden voimin. Ismon apuna on ollut Kaisa Laanemäe, joka on Ismon assistenttina kisakauden.


6 annosta
  • 6 kpl SBS Pretzel Hampurilaissämpylä
  • Arla tuorejuusto valkosipuli & yrtti, laktoositon
  • 3 kpl avokadoja
  • 200 g lämminsavutaimenta
  • suolaa
  • pippuria
  • 1 rs tulista silmusalaattia

  1. Paahda leivät.
  2. Levitä tuorejuustoa leipiin.
  3. Leikkaa avokado ohuiksi siivuiksi ja aseta leipien päälle.
  4. Murenna lämminsavutaimen kauttaaltaan leivälle ja mausta suolalla sekä vastarouhitulla pippurilla.
  5. Viimeistele silmusalaatilla.

5,0/5 perustuen 1 ääniä