Lantmännen on maatalousosuuskunta ja johtava toimija maatalous-, kone-, bioenergia- sekä elintarvikealalla Pohjois-Euroopassa.
Bánh mì
Ismo Sipeläinen, Suomen Bocuse d’Or edustaja kaudelle 2024-2025, ideoi ravintoloille reseptiikkaa Lantmännen Unibaken leipien ja Arla Pron maitotuotteiden voimin. Ismon apuna on ollut Kaisa Laanemäe, joka on Ismon assistenttina kisakauden.
- 5 kpl Vaasan Vaalea Sandwich-patonki
- 150 g Apetina kuutiot 20% 1kg, vähälaktoosinen
- 3 dl Arla Luonto+ luonnonjogurtti 5kg, laktoositon
- ½ pnt minttua
- 1 pkt Arla tuorejuusto valkosipuli & yrtti, laktoositon 1,5kg
- 1 kpl kurkku
- 2 kpl porkkana
- 1 rs tulista silmusalaattia
- Murusta Apetina kuutiot jogurtin joukkoon ja hienonna mintusta lehdet joukkoon.
- Mausta vastarouhitulla pippurilla.
- Lämmitä leivät nopeasti halutessasi uunissa 180 asteessa 5 minuuttia.
- Levitä leipiin tuorejuustoa.
- Leikkaa kurkusta ja porkkanasta ohuita tikkuja.
- Täytä leipä kerroksittain kasviksilla sekä maustetulla jogurtilla.
- Viimeistele silmusalaatilla sekä pienillä mintun lehdillä.