Lantmännen on maatalousosuuskunta ja johtava toimija maatalous-, kone-, bioenergia- sekä elintarvikealalla Pohjois-Euroopassa.
Briossi mortadellalla
Ismo Sipeläinen, Suomen Bocuse d’Or edustaja kaudelle 2024-2025, ideoi ravintoloille reseptiikkaa Lantmännen Unibaken leipien ja Arla Pron maitotuotteiden voimin. Ismon apuna on ollut Kaisa Laanemäe, joka on Ismon assistenttina kisakauden.
- 6 kpl Vaasan Street Food Voibriossi
- Arla tuorejuusto valkosipuli & yrtti, laktoositon
- 0,5 dl pistaasipähkinää, kevyesti rouhittuna
- 150 g Mortadella -leikkelemakkaraa ohuina siivuina
- Paahda briossit lämpimiksi halutessasi joko uunissa tai pienessä määrässä kirkastettua voita kullan ruskeiksi.
- Levitä briossin molempiin puoliin runsaasti tuorejuustoa ja ripottele hieman pistaasipähkinöitä pinnoille.
- Asettele mortadella mahdollisimman ilmavasti briossin väliin.