Lantmännen on maatalousosuuskunta ja johtava toimija maatalous-, kone-, bioenergia- sekä elintarvikealalla Pohjois-Euroopassa.
Buenos Aires Bull
Buenos Aires Bull on hot dog, jossa yhdistyvät naudan brisket ja chimichurri-majoneesi. Viimeistele puna- ja valkokaalisuikaleilla.
- 10 kpl hot dog -sämpylöitä, esim. Vaasan Street Food Top Cut Hot Dog -sämpylöitä
- 3 kg naudan briskettiä
DRY RUB:
- 100 g ruokosokeria
- 30 g jauhettua mustapippuria
- 20 g jauhettua viherpippuria
- 20 g savupaprikaa
- 20 g valkosipulijauhetta
- 20 g sipulijauhetta
- 20 g karkeaa merisuolaa
CHIMICHURRI-MAJONEESI:
- 42 g tuoretta persiljaa
- 20 g tuoretta korianteria
- 9 g tuoretta oreganoa
- 3 kpl valkosipulinkynttä
- 1 pieni salottisipuli
- 2 tl punaviinietikkaa
- 2 tl sitruunamehua
- 500 g majoneesia
TÄYTTEET:
- 50 g punasipuliviipaleita
- 200 g punakaalia suikaloituna
- 200 g valkokaalia suikaloituna
- 100 g makeasipulia hienonnettuna
- 200 g BBQ-kastiketta
- 50 g pilkottua ruohosipulia
BRISKET JA DRY RUB:
- Sekoita dry rubin ainekset morttelissa ja hienonna.
- Hiero dry rub brisketin pintaan ja savusta briskettiä matalassa lämpötilassa 80 asteessa yön yli.
- Revi liha.
CHIMICHURRI-MAJONEESI:
- Sekoita majoneesin ainekset keskenään tasaiseksi majoneesiksi.
HOT DOG:
- Paahda hot dog -sämpylät uunissa, grillissä tai pannulla.
- Lisää revittyä naudan briskettiä ja täytteet.
- Viimeistele chimichurri-majoneesilla.