Lantmännen on maatalousosuuskunta ja johtava toimija maatalous-, kone-, bioenergia- sekä elintarvikealalla Pohjois-Euroopassa.
Croissant manteli-konjakkivaahdolla
Hienostuneet croissantit saat aikaan täyttämällä paistetut Premium Croissantit manteli-konjakkivaahdolla. Viimeistele mantelilla sekä tomusokerilla.
- 10 kpl SBS Premium Croissantteja
- 300 g mantelitahnaa
- 6 rkl pehmeää voita
- 2 kpl isoja huoneenlämpöisiä kananmunia
- 30 ml konjakkia
- 3 rkl paahdettuja mantelilastuja
- 2 rkl tomusokeria
- Sekoita mantelitahna ja voi keskenään.
- Lisää hiljalleen sekaan kananmunat ja konjakki ja sekoita hyvin.
- Halkaise jäähtyneet croissantit ja täytä manteli-konjakkivaahdolla.
- Koristele mantelilastuilla ja viimeistele tomusokerilla.