Lantmännen on maatalousosuuskunta ja johtava toimija maatalous-, kone-, bioenergia- sekä elintarvikealalla Pohjois-Euroopassa.
Croissant mantelikreemillä
Kokeile joulun sesonkituotteena mantelikreemillä täytettyä croissantia. Kaunis tomusokerikoristelu viimeistelee talvisen tunnelman.
- 6 paistettua SBS Premium Croissanttia
- 260 g mantelimassaa
- 4 rkl pehmeää voita
- 1 iso huoneenlämpöinen kananmuna
- 2 rkl paahdettuja mantelilastuja
- 1 rkl tomusokeria
- Vaahdota mantelimassa ja voi sähkövatkaimella tai vispilällä.
- Lisää hitaasti joukkoon kananmuna.
- Sekoita hyvin jokaisen lisäyksen jälkeen.
- Halkaise jäähtyneet croissantit ja täytä mantelivoilla.
- Koristele paahdetuilla mantelilastuilla ja siivilöi päälle tomusokeria.