Lantmännen on maatalousosuuskunta ja johtava toimija maatalous-, kone-, bioenergia- sekä elintarvikealalla Pohjois-Euroopassa.
Croissantin tuunaukset
Teimme leivontavideon, jossa esittelemme croissantin makeita ja suolaisia tuunauksia. Videolta näet helposti työohjeet, tarvikkeet ja paisto-ohjeet.
- 10 kpl SBS Premium Croissantteja per tuunausresepti
MAKUSOKERI:
- 20 g kardemumma- tai kanelisokeria
- 20 g raesokeria
SUKLAACROISSANT:
- 100 g sulatettua suklaata
OLIIVIJUUSTO:
- 100 g juustoraastetta
- 100 g viipaloituja oliiveja
SINIHOMEJUUSTO:
- 120 g juustoraastetta
- 80 g sinihomejuustoa
SIEMENILLÄ:
- 20 g seesaminsiemeniä
- 10 g unikonsiemeniä
MAKUSOKERI:
- Nosta jäiset croissantit pellille ja sulata noin 15 minuuttia.
- Sekoita 100 g kidesokeria ja 10 g jauhettua kardemummaa keskenään.
- Ripottele croissantien pinnalle raesokeria ja kardemummasokeria. Voit korvata kardemumman esimerkiksi kanelilla tai piparkakkumausteella.
- Paista 180 asteessa 20-22 minuuttia.
SUKLAACROISSANT:
- Paista ja jäähdytä croissantit.
- Koristele sulatetulla suklaalla. Voit käyttää koristeluun maito-, valko- ja tummaasuklaata sekä maustettuja suklaita, kuten appelsiinisuklaata tai mansikkasuklaata.
SUOLAISET TUUNAUKSET:
- Nosta jäiset croissantit pellille ja sulata noin 30 minuuttia.
- Sekoita täytteen ainekset keskenään - joko juustoraaste ja sinihomejuusto, juustoraaste ja oliivit tai siemenet.
- Painele täytteet tasaisesti croissanttien päälle. Täytettäessä croissantit saa painaa ronskisti lyttyyn.
- Paista 180 asteessa 20–22 minuuttia.