Falafel-Vegispiirakka

Rapeaksi paistetut falafelit, raikas tomaattisipulisalaatti ja vegaaninen gurtti tekevät Vaasan Vegispiirakasta entistä ruokaisamman.


10 annosta

TOMAATTI-SIPULISALAATTI:

  • 0,7 kg tomaattia
  • 0,1 kg makeaa sipulia
  • 0,05 kg lehtipersiljaa
  • 0,03 kg minttua
  • 0,008 kg suolaa
  • 0,005 kg mustapippuria

KASTIKE:

  • 0,4 kg turkkilaista gurttia
  • 0,02 kg sitruunamehua
  • 0,02 kg valkosipulia
  • 0,005 kg suolaa

  1. Leikkaa tomaatti kuutioiksi. Hienonna sipuli, lehtipersilja ja minttu. Yhdistä kaikki tomaatti-sipulisalaatin aineet.
  2. Sekoita kastikkeen aineet keskenään.
  3. Kypsennä falafelit pakkauksen ohjeen mukaan.
  4. Kuumenna Vegispiirakat. Lado täytteet piirakoiden sisään.