Lantmännen on maatalousosuuskunta ja johtava toimija maatalous-, kone-, bioenergia- sekä elintarvikealalla Pohjois-Euroopassa.
Trooppinen hedelmäviineri
Viinerin voi tuunata näyttävästi makeilla hedelmillä. Viimeistele viinerit pomadalla ja hedelmät kiilteellä. Kiille hedelmien ja marjojen päällä tuo näyttävyyttä ja parantaa tuoreiden raaka-aineiden säilyvyyttä.
- 10 kpl Vaasan Vaniljaisia viinereitä
- kauden hedelmiä ja/tai marjoja
- 1 rkl kiillettä (neutral glaze)
- pomada-kuorrutetta
- Paista viinerit jäisenä laatikon ohjeen mukaisesti.
- Anna viinereiden jäähtyä.
- Lisää raikkaita hedelmiä, esimerkiksi mangoa, ananasta ja/tai passion-hedelmää paistettujen viinereiden keskustaan.
- Voit myös sivellä hedelmät kiilteellä, jotta ne pysyvät kauniina pidempään.
- Viimeistele pomada-raidoilla.