Lantmännen on maatalousosuuskunta ja johtava toimija maatalous-, kone-, bioenergia- sekä elintarvikealalla Pohjois-Euroopassa.
Karkkipekoni New Yorker
Pilviä tavoittelevassa kerroshampparissa yhdistyy mahtava makukombo, kun kirpeän raikas kurkkumajo kohtaa suolaisen makean karkkipekonin.
- 10 kpl Vaasan Street Food New York Burger -sämpylää
- 0,4 kg jääsalaattia
- 0,5 kg tomaattia
- 0,15 kg sipulia
- 1,5 kg naudan jauhelihaa (rasvaa väh. 17 %)
- 0,02 kg suolaa
- 0,007 kg mustapippuria
- 0,2 kg cheddarjuustoa viipaleina
KURKKUMAJONEESI:
- 0,1 kg cocktailkurkkuja
- 0,4 kg majoneesia
- 0,04 kg cocktailkurkkujen etikkalientä
KARKKIPEKONIT:
- 0,5 kg pekonia
- 0,005 kg chilijauhetta
- 0,008 kg paprikajauhetta
- 0,1 kg ruokokidesokeria
- Hienonna kurkut ja sekoita ne majoneesin joukkoon. Mausta lorauksella
kurkkujen etikkalientä. - Pyörittele pekoniviipaleet maustesokeriseoksessa. Levitä pekonit leivinpaperin päälle uunipellille. Paista 175-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Käännä pekonit paistoajan puolessa välissä.
- Suikaloi jääsalaatti. Leikkaa tomaatti viipaleiksi ja sipuli ohuiksi renkaiksi.
- Jaa jauheliha 20 osaan ja muotoile ohuiksi pihveiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Kypsennä pihvit molemmin puolin. Jaa juusto pihveille kääntämisen jälkeen.
- Kuumenna sämpylät. Lusikoi kurkkumajoneesia sämpylän molemmille leikkuupinnoille. Kokoa hampurilaiset latomalla pihvit, karkkipekonia ja kasviksia sämpylän väliin.