Lantmännen on maatalousosuuskunta ja johtava toimija maatalous-, kone-, bioenergia- sekä elintarvikealalla Pohjois-Euroopassa.
Katkarapu wrap sweet chili
Katkaravuilla, mung-itusalaatilla ja srirachamajoneesilla täytetty rieskawrap sopii niin take away -evääksi vitriiniin kuin paloina kokoustarjoiluiksi.
- 5 kpl SBS Rieskaneliö
- 625 g katkarapuja
- 150 g sweet chili-kastiketta
- 12 g seesaminsiemeniä
- ½ dl korianteria silputtuna
- 300 g mung itu-salaattia
- 1 dl sriracha-majoneesia
SRIRACHA-MAJONEESI:
- 100 g majoneesia
- 30 g srirachaa
MUNG ITU-SALAATTI:
- 250 g mung ituja
- 50 g kevätsipulirenkaita
- 10 kpl tuoreen mintun lehteä silputtuna
- 1 limen mehu puristettuna
- Voitele rieskaneliö scriracha-majoneesilla.
- Kokoa marinoidut katkaravut ja mung itu-salaatti rieskaneliön alareunaan ja pyöritä rieskasta tiukka wrap.
- Leikkaa wrap keskeltä poikki ja tarjoile.
SRIRACHA-MAJONEESI:
- Sekoita majoneesin aineet kulhossa ja tarkista maku.
- Anna maustua noin 10 minuuttia.
MUNG ITU-SALAATTI:
- Sekoita salaatin aineet keskenään.
- Tarkista maku.