Katkarapu wrap sweet chili

Katkaravuilla, mung-itusalaatilla ja srirachamajoneesilla täytetty rieskawrap sopii niin take away -evääksi vitriiniin kuin paloina kokoustarjoiluiksi.


5 annosta
  • 5 kpl SBS Rieskaneliö
  • 625 g katkarapuja
  • 150 g sweet chili-kastiketta
  • 12 g seesaminsiemeniä
  • ½ dl korianteria silputtuna
  • 300 g mung itu-salaattia
  • 1 dl sriracha-majoneesia

SRIRACHA-MAJONEESI:

  • 100 g majoneesia
  • 30 g srirachaa

MUNG ITU-SALAATTI:

  • 250 g mung ituja
  • 50 g kevätsipulirenkaita
  • 10 kpl tuoreen mintun lehteä silputtuna
  • 1 limen mehu puristettuna

  1. Voitele rieskaneliö scriracha-majoneesilla.
  2. Kokoa marinoidut katkaravut ja mung itu-salaatti rieskaneliön alareunaan ja pyöritä rieskasta tiukka wrap.
  3. Leikkaa wrap keskeltä poikki ja tarjoile.

SRIRACHA-MAJONEESI:

  1. Sekoita majoneesin aineet kulhossa ja tarkista maku.
  2. Anna maustua noin 10 minuuttia.

MUNG ITU-SALAATTI:

  1. Sekoita salaatin aineet keskenään.
  2. Tarkista maku.