Kebab-lihapiirakka

Kebablastuilla ja kananmunalla höystetty lihapiirakka on kuin Lappeenrannan torilta Turkkiin matkannut vety.


10 annosta
  • 10 kpl Vaasan Lihapiirakkaa
  • 0,6 kg / 10 kpl kananmunia
  • 0,5 kg kebablastuja
  • 0,1 kg säilöttyjä pepperonipaprikoita

TOMAATTI-SIPULISALAATTI:

  • 0,7 kg tomaattia
  • 0,1 kg makeaa sipulia
  • 0,05 kg lehtipersiljaa
  • 0,030 kg minttua
  • 0,008 kg suolaa
  • 0,005 kg mustapippuria

KASTIKE:

  • 0,4 kg turkkilaista jogurttia
  • 0,02 kg sitruunamehua
  • 0,02 kg valkosipulia
  • 0,005 kg suolaa

  1. Leikkaa tomaatti kuutioiksi. Hienonna sipuli, lehtipersilja ja minttu. Yhdistä kaikki tomaatti-sipulisalaatin aineet.
  2. Sekoita kastikkeen aineet keskenään.
  3. Paista kananmunat. Kypsennä kebablastut pakkauksen ohjeen mukaan.
  4. Kuumenna lihapiirakat. Lado täytteet piirakoiden sisään.