Lantmännen on maatalousosuuskunta ja johtava toimija maatalous-, kone-, bioenergia- sekä elintarvikealalla Pohjois-Euroopassa.
Kesäinen Levain sandwich
Kesäinen fiilis syntyy paahdetuista kasviksista, kirsikkatomaateista ja mozzarellajuustosta. Täytetyn leivän kruunaa itsetehty herne-basilikapyree.
- 20 viipaletta SBS Levain leipä viipaloitu
- 400 g herne-basilikapyrettä
- 400 g paahdettua munakoisoa
- 300 g paahdettua paprikaa
- 300 g paahdettua kesäkurpitsaa
- 300 g kirsikkatomaattia
- 300 g mozzarellaa
- 100 g rucolaa
HERNE-BASILIKAPYREE:
- 400 g pakasteherneitä
- 0,2 dl oliiviöljyä
- basilikaa
- suolaa
- Soseuta pyreen raaka-aineet tehosekoittimessa tasaiseksi massaksi.
- Voitele levainviipaleet pyreellä.
- Kokoa leipä toiselle viipaleelle ja nosta toinen viipale kanneksi.
- Pariloi tai grillaa painoparilassa.