Kesäinen Levain sandwich

Kesäinen fiilis syntyy paahdetuista kasviksista, kirsikkatomaateista ja mozzarellajuustosta. Täytetyn leivän kruunaa itsetehty herne-basilikapyree.


10 annosta
  • 20 viipaletta SBS Levain leipä viipaloitu
  • 400 g herne-basilikapyrettä
  • 400 g paahdettua munakoisoa
  • 300 g paahdettua paprikaa
  • 300 g paahdettua kesäkurpitsaa
  • 300 g kirsikkatomaattia
  • 300 g mozzarellaa
  • 100 g rucolaa

HERNE-BASILIKAPYREE:

  • 400 g pakasteherneitä
  • 0,2 dl oliiviöljyä
  • basilikaa
  • suolaa

  1. Soseuta pyreen raaka-aineet tehosekoittimessa tasaiseksi massaksi.
  2. Voitele levainviipaleet pyreellä.
  3. Kokoa leipä toiselle viipaleelle ja nosta toinen viipale kanneksi.
  4. Pariloi tai grillaa painoparilassa.