Lantmännen on maatalousosuuskunta ja johtava toimija maatalous-, kone-, bioenergia- sekä elintarvikealalla Pohjois-Euroopassa.
Kinuski-pähkinämunkki
Tuo vitriiniin väriä tuunattujen munkkien avulla, överit koristelut erottuvat joukosta!
- Vaasan Junior Munkkirinkeli
- maitosuklaata
- suolapähkinää
- karamellisoitua kondensoitua maitoa
- Sulata suklaat sulatusteholla mikrossa tai vesihauteessa.
- Kasta munkit maitosuklaaseen siten, että noin puolet munkista kuorruttuu.
- Kuorruta puoli pellillistä kerrallaan, jotta kuorrute ei ehdi jähmettyä liikaa.
- Nostele pähkinät.
- Koristele munkit kinuskiraidoin.
VINKKI: Jos kuorrutat munkit jäisinä, suklaata tarttuu munkkiin enemmän ja se myös jähmettyy nopeammin. Anna silloin munkkien sulaa huoneenlämmössä vähintään 15 minuuttia.
Jos kuorrutat munkit sulatettuina, anna kuorrutteen jähmetä kylmiössä noin 10 minuuttia ennen esillepanoa. Täysin sulatettuun munkkiin tarttuu ohut kerros suklaata, joka jähmettyy taas hitaammin. Valitse sinulle parempi tapa.