Lantmännen on maatalousosuuskunta ja johtava toimija maatalous-, kone-, bioenergia- sekä elintarvikealalla Pohjois-Euroopassa.
Korean briossi
Korealaisissa chilikurkuissa ja kimchimajoneesissa on pehmeää potkua. Tulisemman ruoan ystävän kannattaa nostaa pöytään pullo chilikastiketta burgerin kaveriksi.
- 10 kpl Vaasan Street Food Voibriossi -sämpylää tai Vaasan Street Food Brioche Burger -sämpylää
- 0,15 kg kevätsipulia
- 1,5 kg broilerin rintafileetä
MARINADI:
- 0,03 kg rypsiöljyä
- 0,03 kg seesamiöljyä
- 0,02 kg inkivääritahnaa
- 0,02 kg valkoviinietikkaa
- 0,04 kg fariinisokeria
- 0,05 kg soijakastiketta
- 0,05 kg limetin mehua
- 0,03 kg seesaminsiemeniä
KIMCHIMAJONEESI:
- 0,1 kg kimchiä
- 0,4 kg majoneesia
KIRPEÄT CHILIKURKUT:
- 0,6 kg kurkkua
- 0,04 kg rapeaa chiliöljyä
- 0,02 kg soijakastiketta
- 0,04 kg riisiviinietikkaa
- 0,02 kg sokeria
- Lado broilerinfileet uunivuokaan.
- Sekoita rypsiöljy, seesamiöljy, inkivääritahna, valkoviinietikka, fariininsokeri ja soijakastike marinadiksi.
- Mausta broileri noin puolella marinadista, peitä vuoka kannella tai foliolla ja kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 1 tunti. Kana saa olla reilun ylikypsää. Anna jäähtyä noin 30 minuuttia ennen nyhtämistä.
- Sekoita keskenään kimchi ja majoneesi.
- Leikkaa kurkut viipaleiksi tiiviskantiseen rasiaan ja lisää muut aineet. Sulje kansi ja hölskyttele.
- Sekoita lopun broilerimarinadin joukkoon limetinmehu ja seesaminsiemenet.
- Nyhdä broileri suikaleiksi puhtaaseen vuokaan ja kaada marinadi joukkoon. Sekoita. Kuumenna nyhtöbroileria 200-asteisessa uunissa 8–10 minuuttia.
- Hienonna kevätsipuli. Lämmitä sämpylät. Lusikoi kimchimajoneesia sämpylän molemmille leikkuupinnoille.
- Kokoa hampurilaiset latomalla broileria, kurkkuja ja kevätsipulia sämpylän väliin.