Lantmännen on maatalousosuuskunta ja johtava toimija maatalous-, kone-, bioenergia- sekä elintarvikealalla Pohjois-Euroopassa.
Kukkakaalipatonki
Lämmin rouhepatonki kukkakaalipaistoksella.
- 5 kpl Vaasan Mini Rouhepatonkeja
- 250 g kukkakaalia viipaloituna
- 75 g sipulia ohuina viipaleina
- 2 tl curryjauhetta
- 100 g kaprista valutettuna
- 100 g rucolaa
- ½ tl suolaa
- 2 tl curryjauhetta
- mustapippuria rouhittuna
- 5 rkl majoneesia
- Paahda kukkakaaliviipaleita 185-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia tai kunnes ne saavat hieman väriä ja ovat kovan kypsiä.
- Kuullota sipuliviipaleita paistinpannulla keskilämmöllä noin 3 minuuttia, lisää curryjauhe ja jatka kuullotusta vielä 2 minuuttia.
- Yhdistä kulhossa kukkakaalit, sipulipaistos ja kaprikset, mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Voitele patongit majoneesilla ja täytä kukkakaali-sipulipaistoksella sekä rucolalla.
Voit halutessasi paahtaa täytetyn patongin esimerkiksi paistinpannulla tai parilalla ja tarjoilla sen panini-tyylisesti.