Marjacroissant syötävällä kullalla

Ylelliset croissantit tuoreilla marjoilla ja syötävällä kullalla arvokkaisiin juhliin! Koristele paistetut croissantit kauden marjoilla ja sivele päälle kultajauhetta.


10 annosta
  • 10 kpl paistettuja SBS Premium Croissantteja
  • 150 g tuorejuustoa huoneenlämpöisenä
  • 150 g kylmää kuohukermaa (35 % rasvaa)
  • ½ tl vaniljauutetta
  • 2 rkl tomusokeria 
  • 2 rkl maissisiirappia
  • 200 g kauden tuoreita marjoja
  • mintunlehtiä
  • hienoa syötävää kultajauhetta

  1. Vatkaa keskenään tuorejuusto, kuohukerma, vaniljauute ja tomusokeri tasaiseksi vaahdoksi. Varo vatkaamasta liikaa.
  2. Leikkaa jäähtyneiden croissanttien kylkeen viilto ja täytä vaahdolla pursotinpussia apuna käyttäen.
  3. Voitele croissantit maissisiirapilla pullasutia käyttäen.
  4. Koristele croissantin pinta tuoreilla marjoilla ja mintunlehdillä.
  5. Viimeistele croissantit sivelemällä marjojen pintaan hieman syötävää kultaa kuivalla sudilla.