Marjamurupulla

Kotipulla vaniljakreemillä ja marjamurulla on herkullinen ja näyttävä tuunaus ja tuo vaihtelua makeisiin kahvilatuotteisiin.


10 annosta
  • 10 kpl Vaasan Kotipullia
  • 200 g paistonkestävää vaniljakreemiä
  • 200 g puolukkaseosta
  • 10 g kauramurua

Puolukkaseos:

  • 1 kg puolukkaa
  • 300 g paistonkestävää vadelmahilloa

Kauramuru:

  • 500 g voita
  • 500 g sokeria
  • 500 g vehnäjauhoja
  • 500 g kaurahiutaleita
  • halutessasi mausteita, kuten vaniljaa, piparkakkumausteita tai kanelia

  1. Tee kolo sulaneen pullan keskelle.
  2. Pursota koloon vaniljakreemiä.
  3. Laita kreemin päälle puolukkaseosta ja ripottele pinnalle kauramurua.
  4. Paista 175 °C:ssa noin 12 min.

Puolukkaseos:

  1. Sekoita keskenään puolukat ja paistonkestävä vadelmahillo.

Kauramuruseos:

  1. Sekoita keskenään voi, sokeri, vehnäjauho ja kaurahiutaleet.
  2. Mausta halutessasi esimerkiksi vaniljalla, piparkakkumausteella tai kanelilla.