Lantmännen on maatalousosuuskunta ja johtava toimija maatalous-, kone-, bioenergia- sekä elintarvikealalla Pohjois-Euroopassa.
Marjamurupulla
Kotipulla vaniljakreemillä ja marjamurulla on herkullinen ja näyttävä tuunaus ja tuo vaihtelua makeisiin kahvilatuotteisiin.
- 10 kpl Vaasan Kotipullia
- 200 g paistonkestävää vaniljakreemiä
- 200 g puolukkaseosta
- 10 g kauramurua
Puolukkaseos:
- 1 kg puolukkaa
- 300 g paistonkestävää vadelmahilloa
Kauramuru:
- 500 g voita
- 500 g sokeria
- 500 g vehnäjauhoja
- 500 g kaurahiutaleita
- halutessasi mausteita, kuten vaniljaa, piparkakkumausteita tai kanelia
- Tee kolo sulaneen pullan keskelle.
- Pursota koloon vaniljakreemiä.
- Laita kreemin päälle puolukkaseosta ja ripottele pinnalle kauramurua.
- Paista 175 °C:ssa noin 12 min.
Puolukkaseos:
- Sekoita keskenään puolukat ja paistonkestävä vadelmahillo.
Kauramuruseos:
- Sekoita keskenään voi, sokeri, vehnäjauho ja kaurahiutaleet.
- Mausta halutessasi esimerkiksi vaniljalla, piparkakkumausteella tai kanelilla.