Lantmännen on maatalousosuuskunta ja johtava toimija maatalous-, kone-, bioenergia- sekä elintarvikealalla Pohjois-Euroopassa.
Mascarpone-vadelmacroissant
Herkulliset mascarponella ja vadelmilla täytetyt croissantit sopivat juhlapöytään. Täytä paistetut croissantit mascarponevaahdolla, valkosuklaalla ja vadelmilla.
- 6 kpl SBS Premium Croissant
- 2 dl créme fraichea
- 2 dl mascarponejuustoa
- ½ vaniljatanko pitkittäin halkaistuna
- 1 dl vispikermaa kevyeksi vaahdoksi vatkattuna
- 1 ⅓ dl tomusokeria
- 1 dl tuoreita vadelmia
- 1 dl valkosuklaalastuja
- Kaavi siemenet vaniljatangosta terävällä veitsellä.
- Sekoita kulhossa créme fraiche, mascarpone ja vaniljatangon siemenet.
- Kääntele joukkoon kermavaahto.
- Siivilöi joukkoon tomusokeri ja sekoita varoen tasaiseksi.
- Laita täyte jääkaappiin, kunnes croissantit ovat valmiita täyttöä varten.
- Halkaise jäähtyneet croissantit.
- Täytä croissantit mascarpone-kermaseoksella.
- Koristele tuoreilla vadelmilla ja valkosuklaalastuilla.