Mascarpone-vadelmacroissant

Herkulliset mascarponella ja vadelmilla täytetyt croissantit sopivat juhlapöytään. Täytä paistetut croissantit mascarponevaahdolla, valkosuklaalla ja vadelmilla.


6 annosta
  • 6 kpl SBS Premium Croissant
  • 2 dl créme fraichea
  • 2 dl mascarponejuustoa
  • ½ vaniljatanko pitkittäin halkaistuna
  • 1 dl vispikermaa kevyeksi vaahdoksi vatkattuna
  • 1 ⅓ dl tomusokeria
  • 1 dl tuoreita vadelmia
  • 1 dl valkosuklaalastuja

  1. Kaavi siemenet vaniljatangosta terävällä veitsellä.
  2. Sekoita kulhossa créme fraiche, mascarpone ja vaniljatangon siemenet.
  3. Kääntele joukkoon kermavaahto.
  4. Siivilöi joukkoon tomusokeri ja sekoita varoen tasaiseksi.
  5. Laita täyte jääkaappiin, kunnes croissantit ovat valmiita täyttöä varten.
  6. Halkaise jäähtyneet croissantit.
  7. Täytä croissantit mascarpone-kermaseoksella.
  8. Koristele tuoreilla vadelmilla ja valkosuklaalastuilla.