Lantmännen on maatalousosuuskunta ja johtava toimija maatalous-, kone-, bioenergia- sekä elintarvikealalla Pohjois-Euroopassa.
Naanta® Spicy Pigasus
Makua täynnä oleva Naanta® täytettynä pulled porkilla, aasialaisella coleslawilla ja karamellisoidulla sipulilla, nam!
9 kpl Vaasan Street Food Naanta® Taskuleipiä (2 annosta/neliö)
1,8 kg pulled pork-massaa (ks. resepti)
500 g aasialaista coleslawia (ks. resepti)
Pulled pork-massa:
1 kg pulled porkia
500 g karamellisoitua sipulia (ks. resepti)
100 g paahdettua valkosipulia ja chiliä öljyssä
300 g pizzajuustomurua
400 g chilimajoneesia
10 g tuoretta korianteria
10 g tuoretta ruohosipulia
Aasialainen coleslaw:
500 g coleslaw-kasviksia
10 g chiliä
2 dl aasialaista pikkelilientä
Karamellisoitu sipuli:
1 kg sipulisuikaleita
50 g voita
50 g rypsiöljyä
suolaa
- Halkaise Vaasan Street Food Naanta® Taskuleipä.
- Laita 100 g pulled pork-massaa Naantan® väliin.
- Lämmitä Naanta® parilalla, uunissa tai voileipägrillissä.
- Koristele aasialaisella coleslaw-salaatilla.
Pulled pork-massa:
- Leikkaa yrtit ja sekoita raaka-aineet keskenään.
Asian coleslaw:
- Viipaloi chili ja yhdistä coleslaw-sekoitukseen.
- Kaada joukkoon lämmin pikkeliliemi ja mausta ripauksella suolaa.
- Peitä astia ja siirrä kylmään maustumaan.
Karamellisoitu sipuli:
- Laita kattilaan rasvat ja suola.
- Lisää sipulit, kun voi on sulanut.
- Kypsennä miedolla lämmöllä rakkaudella, pitkään hauduttaen (2-3 h), kunnes sipulit ovat pehmeitä ja makeita.
- Jäähdytä.