Lantmännen on maatalousosuuskunta ja johtava toimija maatalous-, kone-, bioenergia- sekä elintarvikealalla Pohjois-Euroopassa.
Överimunkit: pääsiäinen
Munkeista on helppo ilmentää sesonkeja! Kokeile erilaisia kuorrutteita, pääsiäisteemaisia koristeita ja keksimuruja piristämään vitriiniä pääsiäisenä.
- erilaisia munkkeja, esim. Vaasan Junior Munkkirinkeli
- maito- ja valkosuklaata
- värikkäitä valmiskuorrutteita
- nonparelleja tai strösseleitä
- pieniä pääsiäismunia, minivaahtokarkkeja, Oreo-keksejä...
Jos dippaat munkit jäisinä, suklaata tarttuu munkkiin enemmän ja se myös jähmettyy nopeammin. Täysin sulatettuun munkkiin tarttuu ohut kerros suklaata, joka jähmettyy taas hitaammin. Pohdi, kumpi tapa on sinulle parhain.
- Sulata suklaa tai kuorrute sulatusteholla mikrossa tai vesihauteessa.
- Kasta munkki kuorrutteeseen niin, että noin puolet munkista kuorruttuu. Kuorruta puoli pellillistä kerrallaan, jotta kuorrute ei ehdi jähmettyä liikaa.
- Koristele joko suklaaraidoin tai erilaisin ripottein.
- Jos kuorrutat sulatettuja munkkeja, anna kuorrutteen jähmetä kylmiössä noin 10 minuuttia ennen esillepanoa. Mikäli kuorrutat jäisiä munkkeja, anna niiden sulaa huoneenlämmössä vähintään 15 minuuttia.
- Muista tuoteseloste asiakasta varten!