Lantmännen on maatalousosuuskunta ja johtava toimija maatalous-, kone-, bioenergia- sekä elintarvikealalla Pohjois-Euroopassa.
Parmesaani-paahtopaisti croissant
Ruokaisa croissant paahtopaistilla ja parmesaanilla tuo vaihtelua vitriinin perusvalikoimaan. Täytetyt croissantit sopivat hyvin myös kahviloihin.
- 5 kpl SBS Croissantteja
- 150 g naudan paahtopaistia
- 50 g parmesaanilastuja
- 75 g aurinkokuivattua tomaattia suikaloituna
- 50 g parmesaanimajoneesia
- salaattia valintasi mukaan
Parmesaanimajoneesi:
- 100 g majoneesia
- 30 g raastettua parmesaania
- mustapippuria rouhittuna
- Leikkaa croissantit auki päältä ja pursota sisälle hieman majoneesia.
- Täytä croissantit salaatilla ja paahtopaistilla ja ripottele päälle parmesaanilastut ja aurinkokuivatut tomaatit.
- Koristele croissant lopuksi parmesaanimajoneesilla.
Parmesaanimajoneesi:
- Yhdistä ainekset kulhossa.
- Tarkista maku.