Pastrami-avokadosämpylä

Rapea täytetty sämpylä avokadolla, tomaatilla, pastramilla, iduilla ja pavuilla. Me suunnittelemme reseptimme pitäen mielessä ammattilaisten tarpeet.


4 annosta
  • 4 kpl Vaasan Kiviarina Vehnäsämpylöitä
  • 1,5 dl tuorejuustoa
  • 1 tl sitruunan kuorta
  • 300 g pastramiviipaleita
  • 2 kpl avokadoa, ohuina viipaleina
  • 1 kpl pihvitomaatti, viipaloituna
  • 2 dl sinimailasta
  • 1 dl valmista papusekoitusta
  • 2 rkl öljyä
  • 2 tl silputtua persiljaa
  • hyppysellinen suolaa

  1. Sekoita sitruunankuori tuorejuuston joukkoon.
  2. Voitele leivät tuorejuustolla.
  3. Täytä pastramilla.
  4. Lisää avokado- ja tomaattiviipaleet sekä sinimailanen.
  5. Sekoita pavut öljyn, persiljan ja suolan kanssa yhteen.
  6. Lisää papusekoitusta päällimmäiseksi ja laita kansi päälle.
  7. Tarjoile heti.