Lantmännen on maatalousosuuskunta ja johtava toimija maatalous-, kone-, bioenergia- sekä elintarvikealalla Pohjois-Euroopassa.
Patonki kinkulla ja hunajapaahdetuilla saksanpähkinöillä
Täytetty patonki kinkulla ja hunajapaahdetuilla saksanpähkinöillä täyttää vatsan ja on näyttävä tarjoiltava.
- 10 kpl Vaasan Mini Vehnäpatonkeja
- 100 g salaattipinaatin lehtiä
- 20 kinkkusiivua, noin 400 g
- 300 g maustamatonta tuorejuustoa
- 100 g kermaviiliä
- 50 g vihreää pestoa
- puolikkaan sitruunan mehu
- 30 g saksanpähkinöitä karkeasti rouhittuna
- 2 rkl hunajaa
- tuoretta minttua
- Sekoita keskenään tuorejuusto, kermaviili, pesto ja sitruunamehu.
- Levitä tuorejuustoseosta paksulti patongin pohjapuolikkaalle.
- Lisää patonkiin salaattipinaattia ja kinkkua.
- Sekoita saksanpähkinät ja hunaja keskenään, lisää patonkiin.
- Koristele kurkkuviipaleella ja tuoreella mintulla.
Vinkki:
Saksanpähkinät voi korvata pinjansiemenillä. Tarjoa ohessa saksanpähkinöitä/pinjansiemeniä erillisestä kulhosta.