Piparicrumblepulla

Pullan voi tuunata jouluiseen sesonkiin voisilmällä ja herkullisella piparicrumblella. Me tarjoamme monipuolisia reseptejä ammattilaisten tarpeisiin.


45 annosta

Piparivoi (noin 45 annosta):

  • 500 g voita
  • 120 g sokeria
  • 60 g vehnäjauhoja
  • 2 rkl piparkakkumaustetta

Piparicrumble:

  • 100 g voita
  • 100 g vehnäjauhoja
  • 100 g sokeria
  • 100 g mantelilastuja tai kaurahiutaleita
  • 2 rkl piparkakkumaustetta

  1. Sulata pullat ohjeen mukaisesti.
  2. Paina jäinen voinappi sulaneen pullan keskelle ja ripottele päälle piparicrumblea.
  3. Paista 175 asteessa noin 12 minuuttia.

Piparivoi:

  1. Sekoita ainekset keskenään ja laita pursotinpussiin.
  2. Pursota voista tankoja leivinpaperin päälle, kääri ja pakasta.
  3. Leikkaa jäisestä voitangosta noin 15 gramman paloja.

Piparicrumble:

  1. Nypi kuivat aineet kylmän, kuutioidun voin joukkoon niin, että seoksesta tulee murumainen.