Lantmännen on maatalousosuuskunta ja johtava toimija maatalous-, kone-, bioenergia- sekä elintarvikealalla Pohjois-Euroopassa.
Pororieskanen
Täytetty Perunarieska sopii hyvin syksyisiin kokoustarjoiluihin ja juhlapöydän suolaiseksi palaksi. Täytä perunarieska maustetulla tuorejuustolla ja porolla.
- 20 kpl Vaasan Perunarieskoja
- 20 viipaletta kylmäsavustettua poroa
- 400 g tuorejuustoa
- 75 g aurajuustomurua
- 30 g kuivattua karpaloa
- 5 g rosmariinia
- Sekoita tuorejuusto, aurajuustomuru, kuivatut karpalot ja rosmariini keskenään.
- Levitä täytettä noin 25 grammaa per rieska.
- Asettele 2 viipaletta kylmäsavuporoa alemmalle rieskalle ja nosta toinen rieska päälle.
- Leikkaa haluamasi kokoisiksi paloiksi tai tarjoa sellaisenaan.