Lantmännen on maatalousosuuskunta ja johtava toimija maatalous-, kone-, bioenergia- sekä elintarvikealalla Pohjois-Euroopassa.
Pullakranssi
Leivontavideo pullakranssien tekemisestä. Pullakransseja voi tehdä erilaisista nostatetuista kierrepullista ja ne voi koristella sesongin mukaan.
- Vaasan Toscapullia (5 kpl/kranssi)
- kranssivuokia
- vuokaspray
- pakkauksen toscakuorrutetta
- Sulata toscapullat pakkauksen ohjeen mukaan.
- Voitele kranssivuoat hyvin vuokaspraylla.
- Litistä toscapullaa käsien välissä pitkulanmalliseksi, ja aseta kranssivuokaan. Aseta pullat limittäin. Yhteen kranssiin tulee viisi pullaa.
- Nostata joko nostatuskaapissa 15–25 minuuttia tai huoneenlämmössä hyvin peiteltynä ½–1½ tuntia. Nostatusaika riippuu pullan lämpötilasta.
- Laita kranssien päälle pakkauksen mukana tullutta toscakuorrutetta.
- Paista 175-180 asteessa 20-25 minuuttia.
- Anna kranssien jäähtyä noin 20 minuuttia ennen esillepanoa.