Lantmännen on maatalousosuuskunta ja johtava toimija maatalous-, kone-, bioenergia- sekä elintarvikealalla Pohjois-Euroopassa.
Rikkaat ritarit
Ismo Sipeläinen, Suomen Bocuse d’Or edustaja kaudelle 2024-2025, ideoi ravintoloille reseptiikkaa Lantmännen Unibaken leipien ja Arla Pron maitotuotteiden voimin. Ismon apuna on ollut Kaisa Laanemäe, joka on Ismon assistenttina kisakauden.
- 6 kpl Vaasan Street Food Voibriossi
- 1 kpl kananmuna
- 2 dl Arla kevytmaito Suomi 1L
- 2 rkl vaniljasokeria
- Arla Pro Crème Fraîche 28% laktoositon 1,8kg
- hunajaa
- sitruunankuorta
- vadelmahilloa
- tuoreita vadelmia
- Tee munamaitosekoitus ja lisää sinne vaniljasokeria.
- Kostuta leivät munamaidossa ja sen jälkeen halutessasi taloussokerissa.
- Paista pannulla voin kera leivät kullanruskeiksi.
- Tarjoile crème fraîchea kevyesti vaahdotettuna, hunajalla sekä sitruunan kuorella maustettuna, vadelmahilloa ja päälle tuoreita vadelmia.