Rikkaat ritarit

Ismo Sipeläinen, Suomen Bocuse d’Or edustaja kaudelle 2024-2025, ideoi ravintoloille reseptiikkaa Lantmännen Unibaken leipien ja Arla Pron maitotuotteiden voimin. Ismon apuna on ollut Kaisa Laanemäe, joka on Ismon assistenttina kisakauden.


6–12 annosta
  • 6 kpl Vaasan Street Food Voibriossi
  • 1 kpl kananmuna
  • 2 dl Arla kevytmaito Suomi 1L
  • 2 rkl vaniljasokeria
  • Arla Pro Crème Fraîche 28% laktoositon 1,8kg
  • hunajaa
  • sitruunankuorta
  • vadelmahilloa
  • tuoreita vadelmia

  1. Tee munamaitosekoitus ja lisää sinne vaniljasokeria.
  2. Kostuta leivät munamaidossa ja sen jälkeen halutessasi taloussokerissa.
  3. Paista pannulla voin kera leivät kullanruskeiksi.
  4. Tarjoile crème fraîchea kevyesti vaahdotettuna, hunajalla sekä sitruunan kuorella maustettuna, vadelmahilloa ja päälle tuoreita vadelmia.