Lantmännen on maatalousosuuskunta ja johtava toimija maatalous-, kone-, bioenergia- sekä elintarvikealalla Pohjois-Euroopassa.
Suklaaseen dipatut croissantit
Hauskat suklaacroissantit teet dippaamalla minicroissantin toisen kärjen maitosuklaaseen. Viimeistele croissantit rouheilla ja erivärisillä suklaaraidoilla.
- 10 kpl paistettuja SBS Minicroissantteja
- 200 g maitosuklaata
- 100 g valkosuklaata
- matchajauhetta tai vaalean virheää elintarvikeväriä
- acaijauhetta tai vaaleanpunaista elintarvikeväriä
- kuivattuja vadelmia, rouhittua pistaasipähkinää ja mantelia
- Sulata maitosuklaa ja valkosuklaa erikseen vesihauteessa tai mikrossa.
- Dippaa jäähtyneet minicroissantit pituussuunnassa puoliksi maitosuklaaseen.
- Jaa valkosuklaa kolmeen osaan.
- Pidä yksi sellaisenaan, lisää toiseen matchajauhetta ja kolmanteen acaijauhetta.
- Voit myös värjätä suklaat elintarvikeväreillä.
- Laita valkosuklaat omiin purostinpusseihin ja koristele croissantit.
- Viimeistele kuivatuilla vadelmilla, rouhitulla pistaasipähkinällä ja/tai mantelirouheella.