Taco-burgeri

Pico de gallo raikastaa Meksikoon kallellaan olevan burgerin, ja nachot antavat kivaa rapeutta heti ensipuraisulla.


10 annosta
  • 10 kpl Vaasan Street Food Potato Burger 11 cm -sämpylää
  • 1,2 kg nauta-sikajauhelihaa
  • 0,04 kg tacomaustetta
  • 0,3 kg cheddarjuustokastiketta
  • 0,25 kg ranskankermaa
  • 0,1 kg säilöttyjä jalapenoviipaleita
  • 0,075 kg tortillalastuja

PICO DE GALLO:

  • 0,4 kg tomaattia
  • 0,1 kg punasipulia
  • 0,02 kg valkosipulia
  • 0,05 kg korianteria
  • 0,08 kg limetin mehua
  • 0,005 kg suolaa

  1. Leikkaa tomaatti ja punasipuli kuutioiksi. Hienonna valkosipuli ja korianteri. Yhdistä kaikki pico de gallon aineet tasaiseksi salsaksi.
  2. Sekoita jauhelihaan tacomauste. Jaa massa 10 osaan ja muotoile pihveiksi. Kypsennä pihvit molemmin puolin.
  3. Kuumenna sämpylät ja juustokastike. Lusikoi ranskankermaa sämpylän molemmille leikkuupinnoille.
  4. Täytä sämpylät pico de gallo -salsalla, pihvillä, juustokastikkeella, jalapenoviipaleilla ja murskatuilla tortillalastuilla.