Thaipatonki Bánh mì

Thaimaalaisista mauista inspiroitunut patonki täytetään broilerilla, sweet chili -kastikkeella ja thaimajoneesilla. Kokeile kesän vitriinissä!


10 annosta
  • 10 kpl Vaasan Mini Rouhepatonkeja
  • 300 g thaimajoneesia
  • 600 g broilerinlihaa kuutioituna
  • 100 g sweet chili -kastiketta
  • rucolaa
  • korianteria
  • ruohosipulia

Thaimajoneesi:

  • 250 g majoneesia
  • 20 g thaikeitto-ainesta
  • 15 g inkivääripyrettä
  • 15 g savuchilipyrettä

  1. Sekoita majoneesin ainekset keskenään.
  2. Yhdistä kuutioitu broileri majoneesin joukkoon.
  3. Asettele rucolat patonkien väliin ja täytä patongit broileri-majoneesimassalla.
  4. Koristele sweet chili -kastikkeella tai suikaloidulla chilillä sekä ruohosipulilla ja korianterilla.