Tokyo Chicken Bao Bun

Makua täynnä oleva bao bun -resepti. Hyppää katuruokatrendin aallon harjalle täytetyillä bao bun -höyrysämpylöillä. Nämä täytteet voit valmistaa etukäteen ja täyttää juuri ennen tarjoilua.


10 annosta

10 kpl Vaasan Street Food Bao Bun höyrysämpylöitä

400 g tulista teriyakikanaa

400 g marinoitua porkkanaa

korianteria

Tulinen teriyakikana

500 g broilerin luutonta koipea
200 g teriyakikastiketta
20 g sriracha-kastiketta

Marinoitu porkkana

500 g porkkanaa ohuina lastuina
1 kpl suikaloitu chili
1 dl riisiviinietikkaa
25 g sokeria
1 tl suolaa
seesaminsiemeniä

  1. Lämmitä bao bunit ohjeen mukaan.
  2. Lämmitä kana ja täytä sämpylät.
  3. Asettele päälle marinoitua porkkanaa ja koristele korianterilla.

Tulinen teriyakikana

  1. Paista broilerit pannulla kauniin ruskeiksi.
  2. Sekoita kastikkeiden kanssa.
  3. Pyörittele broilerit kauttaaltaan kastikkeella ja kypsennä uunissa.
  4. Jäähdytä ja leikkaa pienemmiksi paloiksi.

Marinoitu porkkana

  1. Paahda ja jäähdytä seesaminsiemenet.
  2. Kiehauta etikka, sokeri ja suola.
  3. Jäähdytä.
  4. Kaada jäähtynyt liemi porkkanalastujen ja chilin päälle.
  5. Lisää joukkoon seesaminsiemenet.
  6. Anna maustua kylmässä noin tunnin ajan.

0,0/5 perustuen 2 ääniä