Lantmännen on maatalousosuuskunta ja johtava toimija maatalous-, kone-, bioenergia- sekä elintarvikealalla Pohjois-Euroopassa.
True Dogs: Pohjoismaat
True Dog mausteisella makkaralla, maissi-parsacremellä ja marinoiduilla raparpereilla.
- 10 kpl SBS Royal Durum Hot Dog -sämpylöitä
- 10 mausteista makkaraa
Maissi-parsacrème:
- 200 g parsaa
- 100 g maissia
- 1 dl majoneesia
- suolaa ja pippuria
Marinoitu raparperi:
- 400 g raparperia silputtuna
- 1 ¾ dl etikkaa
- 200 g sokeria
- 1 laakerinlehti
- 1 tl suolaa
- 5 pippuria
Rapeat sipulirenkaat:
- 1 iso sipuli (tai punasipuli)
- ripaus suolaa
Maissi-parsacrème:
- Sekoita kaikki ainekset keskenään ja mausta suolalla ja pippurilla.
Marinoitu raparperi:
- Sekoita kattilassa sokeri, suola, pippuri, laakerinlehti ja etikka. Anna kiehua 10 minuuttia.
- Laita silputtu raparperi kulhoon ja kaada päälle etikkaseos.
- Anna maustua jääkaapissa vähintään kaksi tuntia.
Rapeat sipulirenkaat:
- Kuori sipuli.
- Leikkaa sipuli ohuiksi renkaiksi mandoliinilla ja asettele sipulirenkaat leivinpaperille.
- Ripottele sipulien päälle suolaa.
- Paista 140-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia, kunnes sipulirenkaat ovat rapeita.
- Jäähdytä sipulirenkaat ja kokoa ne säilytysrasiaan kerroksittain paperipyyhkeiden kanssa.
Hot dogin kokoaminen:
- Paahda tai grillaa sämpylät ja paista tai grillaa nakit.
- Kokoa annos.